Je punt maken met je verhaal

Online Storytelling Crash Course

Online training voor leidinggevenden en verandermanagers die simpelweg meer voor elkaar willen krijgen met hun verhaal.

Krijg meer voor elkaar met een goed verhaal

Wil jij je boodschap krachtiger overbrengen, meer van jezelf laten zien en simpelweg meer voor elkaar krijgen? Zoek jij naar manieren om het standaard PowerPoint-format te omzeilen en wil je meer plezier ervaren wanneer je je verhaal mag doen voor je collega’s?

Dan is deze Crash Course Storytelling voor jou! Een praktische online training waarin ik je leer hoe je met storytelling je punt maakt en je publiek enthousiast maakt voor jouw plannen.

Ben jij dit?

Na de Crash Course Storytelling:

Verhalen van klanten *

* die eerder deelnamen aan een workshop of masterclass storytelling

Ik voelde me enorm uitgedaagd

De Masterclass Storytelling heeft mij enorm uitgedaagd om na te denken welk verhaal ik óf wij als bedrijf eigenlijk te vertellen hebben. Met veel enthousiasme heeft Freekje ons geleerd hoe we ons ‘verhalenboekje’ kunnen vullen. Mijn advies: gewoon doen!

Linsey Voortman

Marketing en communicatie, Ocaro

Fijne balans tussen theorie en praktijk

Freekje heeft met haar krachtige workshop storytelling ons op een speelse manier aan het denken gezet. Met een fijne balans tussen theoretische uitleg en praktische oefeningen wist ze ons team te inspireren én concreet aan het werk te zetten. Met haar enthousiasme en overtuigingskracht wist ze bovendien elk persoon uit ons team te motiveren.

Babs Muljadi

Eigenaar, De Marketing Ninja

Ik kan het meteen toepassen

Met ons team hebben we een workshop Storytelling gevolgd bij Freekje. Na deze workshop besefte ik me dat je presenteren ook leuk kunt maken, voor jezelf en voor het publiek. Dat kon ik daarna ook meteen toepassen. Het is fijn om concreet aan de slag te zijn. Weinig, maar heldere theorie en verder zelf doen.

Laura van Willemswaard

HR connector bij Eneco

De Storytelling Crash Course bestaat uit 5 videomodules

Voor elke videomodule zijn er invulsheets met korte opdrachten

De kracht van jouw verhaal

Leer op basis van wetenschappelijke inzichten waarom verhalen zo krachtig zijn. Hoe werkt het menselijk brein en wat is het risico als het verhaal ontbreekt?

De kern van je verhaal vinden

Hoe kom je tot de kern van wat je eigenlijk wil zeggen? Hoe verschilt het verhaal dat leuk is om te vertellen bij de koffieautomaat, zich van het verhaal waarmee je zakelijk impact maakt?

Jouw verhalenmachine op stoom brengen

Hoe kom je aan inspiratie en welke verhalen heb je in huis waarmee je je punt kan maken? Leer van succesvolle en minder succesvolle voorbeelden.

Jouw verhaal opbouwen in 3 stappen

Een praktisch stappenplan om je verhaal zo op te bouwen dat het onthouden wordt en leidt tot meer verbinding en vertrouwen.

De plek van Storytelling in je presentatie

Ik geef antwoord op de vraag hoe je storytelling een plek geeft in je zakelijke presentatie. Waar is de techniek het krachtigst?

Storytelling

Crash Course.

Crash Course.

5 online videomodules

Online video’s van circa 30 minuten propvol voorbeelden, praktische oefeningen en stappenplannen.

Invulsheets

Je krijgt per module een invulsheet met korte oefeningen om direct aan de slag te gaan. 

Antwoord op je vragen

Mogelijkheid om vragen te stellen aan mij, Freekje. 

 127,- incl. BTW

Hi, ik ben Freekje

Ik werkte meer dan 10 jaar in het bedrijfsleven aan grote veranderingen. Taaie klussen waar ik meestal een lange adem voor nodig had. Ik leerde met vallen en opstaan dat de woorden die je gebruikt bepalen of mensen met je mee willen doen. Pas als je collega’s zien dat je het meent, kunnen ze zich verbinden aan jou en jouw ideeën en plannen. 

Hoe je dat doet? Niet met je PowerPoint-presentatie, snelle oneliners of corporate vakjargon. De sleutel naar impact, draagvlak en enthousiasme ligt bij het verhaal dat jij te vertellen hebt. Inmiddels heb ik tientallen mensen mogen coachen en trainen op hun storytelling skills. 

Al deze ervaringen heb ik gebruikt om deze superpraktische online training te ontwikkelen waarvan ik zeker weet dat jij hem gaat crashen.

Meer verhalen van klanten *

* die eerder deelnamen aan een workshop of masterclass storytelling

Ik ben me bewuster van mijn presentatiestijl

De training Storytelling van Freekje heeft mij veel gebracht! Ik ben me meer bewust van mijn presentatiestijl, weet hoe ik een sprekender verhaal kan vertellen en ben op de hoogte van de achterliggende theorie. Een aanrader!

Jenneke Bijpost

Consultant logistieke strategie, PostNL

Concrete handvatten voor mijn verhaal

Ik heb geleerd waarom de standaard corporate presentatie niet blijft hangen en hoe ik met een paar concrete handvatten meteen kan starten met mijn eigen verhaal. Supercool om zo uitgedaagd te worden en meteen aan de slag te kunnen! Thanks Freekje 🙏

Eline de Haan

IT Business partner, BAM

FAQ

Als je besluit de Storytelling crash course te volgen, krijg je direct toegang tot de Stip Academy. Een online leeromgeving waar de videomodules en handige invulsheets voor je klaar staan om direct aan de slag te gaan. Je kan de videomodules op je eigen tempo volgen.

Er zijn in totaal 5 videomodules van circa 30 minuten. Per module vind je handige invulsheets om direct aan de slag te gaan met het uitwerken van je eigen verhaal. Je kan deze zo vaak als je wilt gebruiken.

Voor iedereen die weleens een presentatie geeft, het zat is om saaie PowerPoint-slides te gebruiken en voelt dat ze meer teweeg willen brengen.

Je hebt minimaal 1 jaar toegang tot de cursus. 

Storytelling

Crash Course.

Crash Course.

Wat zeg je ervan?

Meer voor elkaar krijgen met jouw verhaal?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

© Copyright 2024 Firma Stip Academy, all rights reserved.